07

Dec

2018

Gläns Över Sjö och Grand

Grand Hôtel

Tid: 18.30-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstglögg, Grand Hôtels anrika julbord med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bra placering under showen.

Upplev anrika Vinterträdgården på Grand Hôtel

När julen klappar på dörren bjuder vi in till en magisk kväll i vackra Vinterträdgården. I år skapas den fantastiska julstämningen av den ständigt aktuella Linnea Henriksson. Med en sprakande show där Linnea låter publiken komma henne närmare än någonsin bjuder hon, tillsammans med några vänner från Sveriges artistelit, på en både intim och fartfylld kväll Som om inte det vore nog har vi dukat fram ett härligt julbord, dignande av hemlagad julmat och säsongens delikatesser. Locka med vänner, kollegor och kunder på en sagolik afton: Linnea Henriksson – Gläns över sjö och Grand!

Vi välkomnar er några timmar före show till Grand Hôtel där värdar från Park1 hälsar välkomna. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för ett härligt glas välkomstglögg med tillbehör i VIP-loungen. Vi fortsätter kvällen med att flytta oss till fantastiska vinterträdgården där Grand Hôtels välkända julbord står uppdukat för oss. Under kvällen tar vi del av underhållning vid borden innan den stora showen börjar som vi avnjuter från våra egna bord framför scen. Varmt välkomna till Grand Hôtel och denna underbara julshow med Linnea Henriksson!

Nyhetsbrev

E-postadress: