05

Dec

2019

The Grand Wonderland Show

Grand Hôtel

Tid: 18.30-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstglögg, Grand Hôtels anrika julbord med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bra placering under showen.

Upplev anrika Vinterträdgården på Grand Hôtel

När julen klappar på dörren bjuder vi in till en magisk kväll i vackra Vinterträdgården. I år skapas den fantastiska julstämningen av den ständigt aktuella Måns Zelmerlöw. Med snövita dukar, gyllene drycker och julröd kärlek från scenen blir årets julshow ett eget universum av underverk. Som om inte det vore nog har vi dukat fram ett härligt julbord, dignande av hemlagad julmat och säsongens delikatesser. Locka med vänner, kollegor och kunder på en sagolik afton och fira in julen tillsammans med oss och Måns Zelmerlöw.

Vi välkomnar er några timmar före show till Grand Hôtel där värdar från Park1 hälsar välkomna. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för ett härligt glas välkomstglögg med tillbehör i VIP-loungen. Vi fortsätter kvällen med att flytta oss till fantastiska vinterträdgården där Grand Hôtels välkända julbord står uppdukat för oss. Under kvällen tar vi del av underhållning vid borden innan den stora showen börjar som vi avnjuter från våra egna bord framför scen. Varmt välkomna till Grand Hôtel och denna underbara julshow med Måns Zelmerlöw!

Nyhetsbrev

E-postadress: