Gruppresor

Vi arbetar med alla olika typer av grupp- och konferensresor, stora som små.


Vi står gärna till tjänst med att ordna allt från enstaka middagar till att hitta en lämplig anläggning för ett komplett konferensarrangemang, både inom och utanför Sverige.
Arbetet från idé till genomförande sker i projektform, projektledare tillsammans med kunden utformar uppdraget. Projektledaren arbetar sedan vidare med uppdraget i en grupp.
Eftersom flera personer på så sätt är insatta i kundens affärsverksamhet och pågående projekt minskas projektets sårbarhet.

Här nedan har vi samlat smakprover på upplevelser ur några av våra många resor vi har skapat tillsammans med våra kunder, skräddarsydda efter deras önskemål, för att skapa upplevelser de sent kommer glömma.

 

Lissabon

En resa till Lissabon är en mysig upplevelse. Staden, som ligger vackert vid Atlantkusten, är en blandning av gammalt och nytt. Trots att staden vuxit mycket de senaste åren har den lyckats behålla sin charm. Promenera längs de gamla stadsdelarnas små gränder, ta en kaffe med utsikt över staden, shoppa loss i trendiga butiker och avrunda dagen med sköna toner från ett liveband.

Här har våra kunder fått uppleva;

Lisbon by TUK-TUK med Vinprovning

Lissabon med sightseeing i både buss och till fots. Här får ni en guidad tur genom staden och får se de bästa platserna Lissabon har att erbjuda. Ni kommer även få en tur i gamla staden och besöka de vackra kyrkorna.

En dag på Carcavelos Beach. som ligger 8 km från Cascais och 20 km från Lisbon. Carcavelos Beach är det bredaste stranden på Lissabons kust med hela 1.5 km sandstrand. Det är också den stranden med mest utbud året runt, med både barer och restauranger och surfskola. Här kan ni hyra en avskild del av stranden där ni kan hålla en eftermiddags workshop med möjlighet till skugga och lugn och ro för att få kreativiteten och inspirationen att flöda.

Öka tävlingsanda och hyr volleybollbanor och håll i er egen volleybollturnering för företaget.

The Surf Clinic som erbjuder er att lära er surfa på Atlantens vågor. Här är en aktivitet som passar alla, både nybörjare och proffs. Efter en heldag på surfingbrädan besöks en av de många restaurangerna för en välförtjänt lunch,

 

Island

Nyhetsbrev

E-postadress: