In på skinnet med Max Bergström

Max Bergström började sin karriär som enveten telefonförsäljare 2003. Efter att ha nått sitt mål och blivit Key Account Manager hos sponsorjätten Infront Sports, headhuntades Max över till affärsutvecklingen på Svenska Golfförbundets medier. Inte långt efter utvecklade Max Park1 Hospitality med ENIRO. Parallellt utbildade sig Max till marknadsekonom, på IHM Business School. Max driver Park1 Hospitality i egen regi – fokus ligger på den maximerade kundrelationen och Max vision är glasklar.

”Park1 Hospitality ska vara det självklara valet när svenskt näringsliv representerar och bygger sina kundrelationer”

Park1 Hospitality jobbar aktivt med att erbjuda sina kunder VIP-paket kring de senaste evenemangen. En viktig del för ett lyckat evenemang är atmosfären och tryggheten hos deras kunder – att lita på att Park1 sköter allt.

”En härlig atmosfär med trevlig inramning och kunden i fokus är ett bra evenemang. Vi lägger stor vikt vid att kunden ska känna sig trygg”

Max anser att man alltid bör se saker utifrån ett ”helikopterperspektiv”. En kombination som visat sig vägvinnande i arbetet med att sätta Park1 Hospitality på kartan.

Visste du att…

Max har en förkärlek för fina bilar, och spenderar gärna sin lediga tid med vänner och familj. Han drömmer om att någon dag göra något riktigt stort och viktigt för andra. På kvällarna spelar han ishockey, och på frågan om vilket evenemang han i särklass ser som det bästa, någonsin svarar han.

”NHL Premiären 2010. Jag fick möjlighet att under en hel dag umgås med mitt favoritlag – San Jose Sharks. Det är ett minne för livet!”

Kontaktuppgifter

Max Bergström
max.bergstrom@park1.se 
Tel: 073 – 702 54 49

Nyhetsbrev

E-postadress: