Konferens i vackra Belgien

En välkänd svensk reklambyrå behövde nya idéer tillsammans med sin nyvunna kund. Man beslutade att gemensamt åka iväg på en utbildningsvecka till Bryssel, då båda företagen hade starka kopplingar till Belgien. Bolagen kontaktade Park1 Hospitality som skräddarsydde en konferensresa fylld av upplevelser.

Service i Världsklass!

Vi mötte upp sällskapet direkt efter incheckningen på Arlanda och delade ut förtryckta tröjor efter kundens önskemål, allt för att stärka team-känslan i sällskapet. Eter en smidig transfer var det dags att kasta in väskorna på det förbokade 4″ hotellet, i direkt närhet till Bryssels fina restauranger och nattliv. Efter en kväll fylld av konferens och utbildning hade vi förberett en hel våning på en av Bryssels trendigaste klubbar.

Teamkänsla

Till helgen var det dags för den stora avslutningen – Belgiens GP i Formel-1. När det handlar om att bygga en teamkänsla så finns det inga bättre förebilder än Formel-1 stallen.

Vi hade ordnat läktarbiljetter precis vid den välkända eau rouge kurvan under både kval och race vilket var mycket uppskattat då samtliga deltagare var oerhört motorintresserade!Kunden åkte hem med ett minne för livet och kunde fokusera på 100% på sin konferens och att stärka relationen till sin kund och vi skötte allt arbete och projektledning.

Låter detta intressant för ert företag? Kontakta oss redan idag!

 

Nyhetsbrev

E-postadress: