Konferensen i New York

Ett konsultbolag eftersökte en något annorlunda konferens och kontaktade då Park1 som föreslog en resa till ”The Big Apple” med en gedigen konferens samt andra spännande aktiviteter.

Minne för livet

Efter ett snabbt och smidigt direktflyg tog transfern oss till vårt centralt belägna hotell på Manhattan. Hotellets konferensutrymmen var inbokade sedan långt tidigare och efter en lång men givande konferens hade vi på Park1 bokat bord på en av Manhattans trendigaste grillrestauranger. Kvällen fortsatte med ganska så blöta besök på olika nattklubbar i trendiga Meatpacking natten lång.

Svenska influenser

Efter en härlig frukost dagen efter var det åter dags för konferens på hotellet med lite lunch samt övriga ”teambuilding” aktiviteter i denna internationella miljö. Som kvällsaktivitet hade Park1 ordnat parkettbiljetter till musikalsuccén Mamma Mia för halva styrkan, samt bästa biljetter till en rafflande slutspelsmatch med New York Rangers i legendariska Madison Square Garden, för de mer sportintresserade kollegorna! Fyllda av nya kunskaper och härliga upplevelser åkte konsultbolaget åter hem till Sverige!

Företaget kunde fokusera till 100% på sin konferens samt att stärka relationerna till sina kollegor, vi på park1 tog hand om allt arbete. Låter detta intressant även för ditt företag? kontakta oss redan idag!

 

Nyhetsbrev

E-postadress: