20

Feb

2015

ÄGD – Pengarna eller livet?

Scandinavium

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv flerrättersmeny med tillhörande kaffe, underhållning, showbiljett i bästa kategori.

Schyffert & Lindström är äntligen tillbaka!

Svensken har aldrig druckit så mycket champagne, köttkonsumtionen står i topp, vi har aldrig varit så belånade, barnen har aldrig haft så många leksaker och antalet enzympeeling-terapeuter i Stockholmsområdet slår nya rekord. Men likt orkestern på Titanic spelar vi på medan passagerarna beställer nya iPads och placerar lånade pengar i högriskfonder som ska ”ge snabb avkastning”. Äntligen är uppföljaren till Ljust & Fräscht här! Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny med tillhörande drycker. Under kvällen bjuds ni på underhållning och i god tid före showstart intar ni våra platser som naturligtvis är på parketten. Varmt välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: