26

Jan

2012

AIK – Djurgården

Ericsson Globe

Tid: 17.00-22.00

Pris: från 2195:-/person exklusive moms

I priset ingår deltagande på evenemang, VIP-entré via Bellingham Gate, garderob, VIP-badge , värd- och värdinneservice, exklusiv flerrätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe, plats i sportloge, fri entré till Casino Cosmopol, ekonomiskt bidrag till BRIS

Derbydags!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-entré Bellingham Gate på Ericsson Globe, efter ett snabbt besök i garderoben är det dags att bege sig till kvällens lounge där vi avnjuter en härlig flerrätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe. I god tid före matchstart intar vi våra platser i egen sporloge för en oförglömlig kväll. Under pauser samt efter match har vi tillgång till våra bord med öppen bar. Välkomna till ett rafflande derby i Ericsson Globe!

Bjud med kunder, kollegor eller dina vänner på hockey-action med extra guldkant i Ericsson Globe! Även säsongen 2011/2012 kan Stockholm härligt nog stoltsera med två Elitserielag och fem derbymatcher kommer att spelas i Ericsson Globe under grundseriespelet. Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster!

Nyhetsbrev

E-postadress: