24

Maj

2015

Barcelona-Deportivo

Barcelona

Tid: 21.00-23.00

Pris: Kontakta Oss

I resan ingår direktflyg Stockholm-Barcelona t/r, inkvartering tre nätter på 4* hotell, frukost på hotellet, rundvandring på Nou Camp med besök i museum, bra matchbiljett till utvald match, flygskatter samt EU moms.

Möt våren i Barcelona!

Vi välkomnar er ner till denna underbara stad under fredagen och efter en snabb och smidig incheckning på ert hotell är det dags att utforska staden! Under helgen kommer ni även att uppleva en rundtur på mäktiga Nou Camp med besök på planen och i omkädningsrummen samt helgens utsålda fotbollsmatch med FC Barcelona från bra platser. Vi är experter på Barcelona och hjälper gärna till med utflykter, restaurangbokningar, transfers och allt annat! Om ni så önskar är vi även med som reseledare och projektleder hela resan åt er! Det finns helt enkelt inga begränsningar! Möt våren med kunder och personal i underbara Barcelona!

Barcelona är av många ansedd som Europas häftigaste stad. Ett fantastiskt nöjesliv, mat och dryck av bästa kaliber samt naturligtvis även fotboll av yttersta världsklass! Barcelona har förutom sin fotboll också Europas kanske populäraste Formel1-tävling i maj varje år som lockar hundratusentals motorintresserade spanjorer. Ett besök i Barcelona innebär oftast ett minne för livet. Låt park1 ta hand om er resa till denna underbara stad. Välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: