22

Nov

2013

Black Sabbath

Friends Arena

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I paketet ingår deltagande på VIP-evenemang, VIP-badge, garderob, champagne, flerrätters buffé med tillhörande drycker, konsertbiljett i bra kategori, värd- och värdinneservice.

Giganterna till Sverige!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen där värdar möter upp och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en utsökt fördrink. Under kvällen tar vi del av en förstklassig flerrätters buffé med tillhörande drycker som en perfekt uppladdning inför kvällens konsert. I god tid före konsertstart intar vi våra platser på främre parkett för en oförglömlig kväll. Välkomna till ett evenemang i världsklass!

Black Sabbath är ett brittiskt metalband bildat år 1968 i Birmingham. Black Sabbath var en av de mest framgångsrika musikgrupperna inom metalen i början på 1970-talet, och ett av de allra första metalbanden. Bandet är känt för sitt flörtande med det ockulta i sina texter och brukandet av magiska symboler. Black Sabbath invaldes i Rock and Roll Hall of Fame år 2006. Missa inte när detta klassiska band återförenas och kommer till Sverige!

Nyhetsbrev

E-postadress: