03

Maj

2013

Bruce Springsteen

Friends Arena

Tid: 18.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv flerrättersmeny med tillhörande drycker, underhållning, konsertbiljett i bästa kategori.

Bruce Springsteen och hans E Street Band till Friends Arena!

Äntligen kommer Bruce Springsteen och hans E Street Band tillbaka till Sverige nästa år! Fredagen den 3 maj spelar de på Friends Arena i Stockholm.  Så sent som i juli i år slog han sitt eget 27 år gamla publikrekord på Ullevi i Göteborg, inte bara en gång utan två. Bruce Springsteen & The E Street Band bjöd på två oförglömliga och historiska konserter. De två konserterna som hyllades av fans och kritiker som bland det största och bästa som hänt på svensk mark i konsertväg någonsin sågs av totalt 132.579 personer. Det gör de två konserterna till de två största evenemangen någonsin i Sverige. Säkerställ ditt VIP-paket redan idag!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny med tillhörande drycker. Under kvällen bjuds ni på underhållning och i god tid före konsertstart intar vi våra platser framför scen för en oförglömlig kväll. Välkomna till ett fullsatt Friends Arena i maj!

Nyhetsbrev

E-postadress: