27

Jul

2012

Bruce Springsteen

Ullevi

Tid: 18.00-23.00

Pris:

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, exklusiv flerrätters meny med tillhörande öl/vin + kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, konsertbiljett i bästa kategori, efterfest, ekonomiskt bidrag till BRIS organisation.

Bruce Springsteen återvänder till Sverige!
När du som minst anar det dyker han upp igen. Bruce Springsteen kommer med E Street Band till ett helt utsålt Ullevi i sommar. När Bruce senast spelade i Sverige 2009 fylldes Stockholm Stadion tre gånger om och intresset är enormt. Springsteen själv har en förkärlek för Sverige och bjuder alltid på det bästa när han väl är här! Missa inte denna oerhört attraktiva konsert, låt oss sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster.

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny med tillhörande öl/vin + kaffe. Under kvällen bjuds ni på underhållning och i god tid före konsert intar vi våra platser i bästa kategori för en oförglömlig kväll. Välkomna till ett fullsatt Ullevi i sommar!

Nyhetsbrev

E-postadress: