23

Sep

2015

En man som heter Ove

Rival

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv flerrättersmeny med tillhörande drycker + kaffe, underhållning, showbiljett i bästa kategori på parketten.

Johan Rheborg i högform!

Johan Rheborg spelar huvudrollen i scenföreställningen av Fredrik Backmans succébok EN MAN SOM HETER OVE. Johan Rheborg har gestaltat klassiska tragikomiska karaktärer i över 20 år och i föreställningen på Rival i Stockholm spelar han den vresiga och missförstådda farbrorn Ove. EN MAN SOM HETER OVE är en underhållande feel good-historia baserad på Fredrik Backmans bästsäljande debutbok som sålts till över 30 länder. Showen regisseras av samma människor som låg bakom ”Rain Man” och vi får sen en Johan Rheborg i högform. Missa inte denna unika möjlighet att uppleva detta på plats. Låt Park1 Hospitality sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna kväll!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny med tillhörande drycker. Under kvällen bjuds ni på underhållning och i god tid före showstart intar vi våra platser som naturligtvis är på parketten. Varmt välkomna till ett fullsatt Rival!

Nyhetsbrev

E-postadress: