18

Maj

2013

Eurovision Song Contest

Malmö Arena

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, VIP-entré, garderob, VIP-badge, fördrink, flerrätters lyxbuffé, dryck, värd- och värdinneservice, showbiljett i bästa kategori.

Eurovision Song Contest

Eurovision Song Contest eller ESC, är en årlig återkommande sångtävling och världens största underhållningsprogram, som arrangeras av Europeiska radio- och TV-unionen (EBU), tillsammans med det land som vann föregående års tävling. Tack vare Loreens otroliga vinst senast så är det vår tur att arrangera detta världsevenemang. Intresset är förstås enormt och hela Europa vill vara med på detta evenemang! Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna speciella kväll.

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen där värdar möter upp och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en utsökt fördrink. Under kvällen tar vi del av en förstklassig flerrätters buffé med tillhörande drycker som en perfekt uppladdning inför kvällens show. I god tid före showstart intar vi våra platser för en oförglömlig kväll. Välkomna till ett evenemang i världsklass!

Nyhetsbrev

E-postadress: