20

Mar

2014

Flashdance

China Teatern

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, sittandes flerrätters meny med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, parkettbiljett till musikalen.

Flashdance – The Musical!

 Lagom till den älskade succéfilmens 30-årsjubileum kan vi nu återuppleva FLASHDANCE som musikal på China Teatern i Stockholm – i vår är det skandinavienpremiär! På scenen möter du stor ensemble och orkester, däribland succétrion från SINGING IN THE RAIN – Hanna Lindblad, Rennie Mirro och Karl Dyall. För regi står Anders Albien som bl. a. regisserat succéer som DIRTY DANCING, HAIRSPRAY och SPAMALOT. Med spektakulär dans, romantik och en god portion humor som grund sprakar musikalen! Varmt välkomna till en oslagbar kväll!

Ni välkomnas några timmar före show till VIP-loungen där värdar från Park1 tar emot. Efter ett snabbt besök i garderoben så inleder vi kvällen med ett glas champagne. Efter detta så sätter vi oss vid våra bord och avnjuter en exklusiv flerrätters meny med tillhörande kaffe. Under kvällen tar vi del av underhållning innan musikalen startar som vi avnjuter från våra bästa platser mitt på parketten. Välkomna till ett fullsatt China Teatern!

Nyhetsbrev

E-postadress: