01

Feb

2018

Företagsboule

Stockholm

Tid: 17.00-22.00

Pris: från 1495:-/person exklusive moms

I priset ingår garderob, välkomstdrink, genomgång av regler och tricks, turnering med tillhörande snacks och förfriskningar, sittandes flerrätters meny med tillhörande drycker, ekonomiskt bidrag till BRIS organisation

Gruppboule och mat – med instruktör
Ta med kunder, kollegor eller kompisar och släpp fram bouleinstinkten! Ett garanterat bra sätt att stärka gemenskapen och släppa fram tävlingsinstinkten. Vi kan erbjuda er en heldag med instruktion i det spännande spelet från Frankrike, tävling samt en härlig middag med tillhörande drycker. Ni väljer bland ett flertal spännande och utmanande banor runt om Stockholm. Låt oss ta hand om arbetet så att ni kan fokusera på att slå kunder eller kollegor i detta utmanande spel.

Vi inleder dagen med att hälsa välkommen och genomgår en kort introduktion. Till detta avnjuter vi en härlig välkomstdrink. Vi får sedan en utförlig genomgång av regler samt de tricks vi behöver för att kunna göra ett bra jobb på boulebanan. När vi känner oss reda börjar turneringen, här finns tillgång till snacks och förfriskningar samt översyn från vår instruktör. Efteråt avnjuter vi en härlig flerrätters meny med tillhörande drycker. Varmt välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: