25

Jul

2015

Formel 1 – Ungerns GP

Budapest

Tid: 14.00-16.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår direktflyg, inkvartering tre nätter på centralt beläget hotell inkl frukost, samtliga flygskatter, bra F1 biljett till hela tävlingshelgen, EU-moms.

Upplev Formel-1 LIVE

Vi välkomnar er ner till vackra Budapest, efter en snabb och smidig incheckning på ert hotell är det dags att utforska staden! Under lördagen tar vi oss till banan och upplever det rafflande kvalet innan det på söndag är dags för helgens höjdpunkt – Ungerns GP. Under helgen finns även möjlighet till utflykter samt övrig fri tid att utforska denna spännande stad. Upplev vår första svensk i Formel-1 på 23 år, Marcus Ericsson, ta sig runt den slingrande banan! Välkomna!

Budapest är huvudstaden i Ungern. Den består av stadshalvorna Buda och Pest, väster respektive öster om floden Donau. 1873 slogs Buda, Pest och Óbuda samman till en enda stad, innan dess var de tre skilda städer. Här har vi möjlighet att uppleva ett av de mest rafflande F1-tävlingarna på kalendern, nämligen Hungaroring. Låt park1 ta hand om er resa till denna underbara stad! Varmt välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: