02

Dec

2015

Charlotte Perrelli

Grand Hotell

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstglögg, Grand Hotells anrika julbord med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bra placering under showen.

Upplev anrika Vinterträdgården på Grand Hotell

När julen klappar på dörren bjuder vi in till en magisk kväll med Charlotte Perrelli i Vinterträdgården. Här samlar Charlotte musikervänner, dansare och allkonstnärer i sin storslagna show ”Tusen och en natt”. Showen är som Aladdins lampa – önska dig vad som helst, allt kan hända. Charlotte blandar fullt ös med stämningsfulla ballader och musikal med nattklubb i en skön och avspänd atmosfär. Som om inte det vore nog har vi dukat fram ett härligt julbord, dignande av hemlagad julmat och säsongens delikatesser. Locka med vänner, kollegor och kunder på en sagolik afton: Charlotte Perrelli – Tusen och en natt! Varmt välkomna i vinter!

Vi välkomnar er några timmar före show till Grand Hotell där värdar från Park1 hälsar välkomna. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för ett härligt glas välkomstglögg med tillbehör i VIP-loungen. Vi fortsätter kvällen med att flytta oss till fantastiska vinterträdgården där Grand Hotells välkända julbord står uppdukat för oss. Under kvällen tar vi del av underhållning vid borden innan den stora showen börjar som vi avnjuter från våra egna bord framför scen. Varmt välkomna till Grand Hotell och denna underbara julshow med Charlotte Perelli i vinter!

 

Nyhetsbrev

E-postadress: