24

Mar

2012

Il Divo

Ericsson Globe

Tid: kl 17.00 - 22.00

Pris:

I priset ingår deltagande på evenemang, VIP-entré via Bellingham Gate, garderob, VIP-badge, fördrink, flerrättersbuffé med tillhörande drycker, värd- och värdinneservice, konsertbiljett i bästa kategori, underhållning och ekonomiskt bidrag till BRIS

Broadway-succén till Sverige!

Il Divo – med fyra av världens bästa sångröster – lyckades 2004 med konststycket att uppfinna en hel musikgenre genom att kombinera opera med popmusik. Sju år senare, som en av världens mest framgångsrika grupper, deklarerar nu Il Divo sin fjärde världsturné och i mars anländer dem till Ericsson Globe. Välkomna!

Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna speciella kväll. Vi välkomnar er några timmar före show till Ericsson Globe där värdar möter upp och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en utsökt fördrink. Under kvällen tar vi del av en förstklassig flerrättersbuffé med tillhörande drycker som en perfekt uppladdning inför kvällens show. I god tid före showstart intar vi våra platser på främre parkett för en oförglömlig kväll. Välkomna till ett evenemang i världsklass!

Nyhetsbrev

E-postadress: