19

Jul

2015

AC/DC

Friends Arena

Tid: 18.00-22.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på VIP-evenemanget, VIP-badge, garderob, välkomstdrink, sittandes tre rätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe, underhållning, konsertbiljett i bästa kategori.

Iron Maiden återvänder till Sverige!

Senast AC/DC spelade i Sverige var 2010 då de bjöd ett utsålt Stockholms Stadion på ett magnifikt och explosivt rockkonsert-mästerverk, på ett sätt som bara AC/DC kan. Nu är de tillbaka med deras första nya album på sex år och AC/DC låter precis lika bra som vanligt. Sedan starten för över 40 år sedan i Australien har bandet sålt över 200 miljoner album. Deras mästerverk ”Back in Black” från 1980 har bara det sålt i över 50 miljoner exemplar och är därmed det tredje bäst säljande albumet av ett band, någonsin. 2003 valdes de in i Rock and Roll Hall of Fame. AC/DC är bokstavligt talat ett av de största banden någonsin. Missa inte denna unika möjlighet att uppleva AC/DC på plats!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid för mingel inför kvällens stora händelse. Under kvällen tar vi del av en utsökt tre rätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe i VIP-loungen och det finns även tid för underhållning innan vi intar våra platser framför scen som är arenans bästa. Varmt välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: