14

Feb

2013

Jerry Williams

Cirkus

Tid: 18.00-22.30

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv flerrättersmeny med tillhörande kaffe, underhållning, showbiljett i bästa kategori på parketten.

Jerry  – The Farewell Show

Rocksvängen som en gång började på Lorry i Sumpan avslutas nu med föreställningen Jerry – The Farewell Show with Jerry Williams våren 2013 på Cirkus i Stockholm.
Det blir en resa genom åren som skapade artistlegenden Jerry Williams. En resa tillsammans med Jerry Williams favoritmusiker, dansare, sångare och skådespelare. Ett sällskap han trivs allra bäst i. En resa med musik som imponerat, påverkat och format artisten Jerry Williams. En resa med både egna och andra artisters hits. Välkomna!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny med tillhörande drycker. Under kvällen bjuds ni på underhållning och i god tid före showstart intar vi våra platser som naturligtvis är på parketten. Välkomna till ett fullsatt Cirkus i vår!

Nyhetsbrev

E-postadress: