19

Feb

2015

Familjen Addams

Cirkus

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, sittandes flerrätters meny med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bästa placering under show.

Den prisbelönta Broadway musikalen till Sverige!

Från Charles Addams serieteckningar, över en legendarisk tv-serie och ett antal filmer, blev den inte helt vanliga familjen ämnet för en firad musikal på Broadway häromåret. Äntligen kommer denna musikal till Sverige. Familjen Addams består av pappa Gomez, den sentimentala pappan, mamma Morticia, en sval men passionerad kvinna, tonårsdottern Wednesday, som är som tonåringen mest…eller kanske inte. Och Pugsley, lillebrorsan, som har en förkärlek för tortyrredskap. Hos familjen bor också Gammelmor Addams, Onkel Fester, och The Thing som man tror kommer från andra sidan. I huvudrollerna ser vi inga mindre än; Claes Malmberg, Petra Nielsen och Lasse Kronér. Varmt välkomna till ett fullsatt Cirkus i vinter!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny. Under kvällen bjuds ni på underhållning och i god tid före musikalstart intar ni era bra platser framför scen. Varmt välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: