06

Feb

2014

Jill Johnson

Hamburger Börs

Tid: 18.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, sittandes flerrätters meny med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bästa placering under show.

Jill Johnsons första krogshow!

 För första gången sätter den folkkära artisten upp en helt egen show och hon utlovar en välljudande helkväll med musikaliska överraskningar, rivig rock, skön country och självklart en lång rad välkända hits. Det blir en storslagen, sexig, läcker och rockig show med ett superbt band, skickliga dansare och fräcka scenlösningar för 2014. Men det är också en show som vill beröra och nå publiken med värme, humor och musik – en upplevelse ni sent ska glömma. Varmt välkomna!

Ni välkomnas några timmar före show till vackra Hamburger Börs där värdar från Park1 tar emot. Efter ett snabbt besök i garderoben så inleder vi kvällen med ett glas champagne. Efter detta så sätter vi oss vid våra bord och avnjuter en exklusiv flerrätters meny med tillhörande kaffe. Under kvällen tar vi del av underhållning innan showen startar som vi avnjuter från våra bord direkt framför scen. Välkomna till ett fullsatt Hamburger Börs!

Nyhetsbrev

E-postadress: