17

Okt

2013

Joe Labero

Hamburger Börs

Tid:

Pris: 18.00-23.00

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, sittandes flerrätters meny med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bästa placering under show.

Joe Labero är äntligen tillbaka!

Äntligen är Joe Labero tillbaka med en ny explosiv show. Till sin hjälp har han grymma gästartister och galna eldartister från Burnt Out Punks. Tillsammans skapar de en magisk och bensinindränkt cirkus som varvar favoritnummer med illusioner som aldrig tidigare skådats av mänskligheten. Möt Joe Labero i världspremiären av Inferno. Låt oss på Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna explosiva välkomna!

Ni välkomnas några timmar före show till vackra Hamburger Börs där värdar från Park1 tar emot. Efter ett snabbt besök i garderoben så inleder vi kvällen med ett glas champagne. Efter detta så sätter vi oss vid våra bord och avnjuter en exklusiv flerrätters meny med tillhörande kaffe. Under kvällen tar vi del av underhållning innan showen startar som vi avnjuter från våra bord direkt framför scen. Välkomna till ett fullsatt Hamburger Börs!

Nyhetsbrev

E-postadress: