21

Okt

2016

Joe Labero

Vasateatern

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I paketet ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, sittandes flerrättersmeny med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, showbiljett.

Joe Labero återkommer till Sverige för en sista show!

Han har förbluffat människor över hela jordklotet med sin förtrollande gåva och nu är han äntligen tillbaka på svensk mark – för att fira 30 år som magiker. Men också för att vända uppochner på allt du trodde var möjligt eller omöjligt. För inget är vad det verkar i denna intima och närgångna close up-show, där Labero tar dig med på en svindlande resa genom hans magiska värld, helt utan skyddsnät. Så välkommen att bli förförd och förundrad när en av planetens skickligaste illusionister gästar anrika Vasateatern för ett begränsat antal shower. Kom bara ihåg att du aldrig någonsin får släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet…Welcome to a magic world! Missa inte denna möjlighet att uppleva Joe Labero för sista gången i Sverige!

Vi hälsar er välkomna till VIP loungen där värdar från Park1 möter upp och efter ett snabbt besök i garderoben intar vi kvällens förstklassiga VIP-lounge. Väl på plats serveras champagne som välkomstdrink och en skräddarsydd tre rätters meny med tillhörande kaffe. Under kvällens bjuds det på ändamålsenlig underhållning. I god tid före showen intar vi våra platser framför scen för en oförglömlig kväll. Efter föreställningen håller loungen öppen där bar finns att tillgå. Missa inte denna möjlighet att uppleva Sveriges enda magiker i världsklass. För sista gången i Sverige! Varmt välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: