08

Nov

2014

Joe Labero – INFERNO

The Theatre

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på VIP-evenemang, garderob, VIP-badge, värd- och värdinneservice, välkomstdrink, trerätters gourmetmeny, kaffe, underhållning, bästa placering under show.

Invig The Theatre med Joe Laberos succéshow!

The Theatre är varken en teater eller en restaurang. Det är något större, mycket större. Det närmaste du kommer The Theatre ligger troligtvis långt borta på andra sidan Atlanten i en  neonprydd ökenstad. De senaste åren har Joe Labero trollbundit och förfört stora delar av Asien med sina fingerfärdigheter. Nu är han tillbaka med en explosiv show som sprakar
i varje hörn. Den här gången ger han sig på att försöka tämja naturens kanske mest kraftfulla element, elden. Till sin hjälp har han grymma gästartister och eldkonstnärer.

Ni välkomnas några timmar före show till helt nybyggda The Theatre där värdar från Park1 tar emot. Efter ett snabbt besök i garderoben så inleder vi kvällen med ett glas champagne. Efter detta så sätter vi oss vid våra bord och avnjuter en exklusiv trerätters meny med tillhörande kaffe. Menyn specialkomponeras av den kända OS kocken Krister Dahl. Under kvällen tar vi del av underhållning innan showen startar som vi avnjuter från våra bord direkt framför scen. Välkomna till ett fullsatt The Theatre som vi inviger med Joe Laberos enorma show!

Nyhetsbrev

E-postadress: