18

Mar

2015

Kings Of Tennis

Waterfront

Tid: 16.30-23.00

Pris: Kontakta oss

Upplev Tennis i Världsklass! Mitt i Stockholm city, på en modern eventarena i toppklass, möts för fjärde året i rad sex av världens största tennislegendarer genom tiderna för att göra upp om titeln i Kings of Tennis. Senast fick vi …

Upplev Tennis i Världsklass!

Mitt i Stockholm city, på en modern eventarena i toppklass, möts för fjärde året i rad sex av världens största tennislegendarer genom tiderna för att göra upp om titeln i Kings of Tennis. Senast fick vi uppleva stjärnor såsom Mats Wilander, John McEnroe och Stefan Edberg. Ta med kunder och personal och upplev tennis i världsklass. Välkomna!

Ni välkomnas till VIP-loungen där värdar från Park1 möter upp. i VIP-loungen dukar vi upp en förstklassig buffé med tillhörande ädla drycker och under kvällen bjuds det på underhållning. Vi avnjuter kvällens båda matcher från bästa platser på arenan och mellan matcherna återvänder vi till VIP-loungen där tennisspelare och profiler gästar oss. Varmt välkomna att uppleva tennis i världsklass tillsammans med oss på Park1. Väl mött!

Nyhetsbrev

E-postadress: