01

Jun

2013

KISS

Friends Arena

Tid: 17.30-22.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemanget, VIP-entré, VIP-badge, garderob, välkomstdrink, trerätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, konsertbiljett i bästa kategori.

 KISS intar Friends Arena!

Efter nära 40 år och över 90 miljoner sålda album fortsätter legenden KISS att växa från generation till generation. Ett band som har satt sitt spår i musikhistorien efter att de exploderade in på musikscenen på 1970-talet – det finns ett ”före KISS” och ett ”efter KISS”. Deras livekonserter innebar ett helt nytt sätt att uppleva musik; pyroteknik, ljusshow och rykande gitarrer är bara en liten del av anledningen till deras rykte som världens bästa liveband. Äntligen kommer KISS till Sverige, låt Park1 sköta arbetet denna mycket speciella dag!

Vi välkomnar er några timmar före konsert till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid för mingel inför kvällens stora händelse. Under kvällen tar vi del av en utsökt tre rätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe i VIP-loungen och det finns även tid för underhållning innan vi intar våra platser framför scen som är arenans bästa. Varmt välkomna!

 

Nyhetsbrev

E-postadress: