30

Aug

2012

Lady Gaga

Ericsson Globe

Tid: 17.30-22.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, VIP-entré, garderob, VIP-badge, flerrättersbuffé med tillhörande drycker, underhållning, konsertbiljett i bästa kategori, ekonomiskt bidrag till BRIS, värd- och värdinneservice.

Äntligen kommer Lady Gaga tillbaka!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters buffé med tillhörande ädla drycker. Under kvällen bjuds ni på underhållning och i god tid före konsert intar vi våra platser i bästa kategori! Varmt välkomna!

Fenomenet och superstjärnan Lady Gaga har ställt in siktet på att göra en triumferande återkomst under sommaren med THE BORN THIS WAY BALL. På denna helt nya turné kommer Gaga spela sitt senaste album “Born This Way” tillsammans med musik från både “The Fame” och “The Fame Monster”. Förra året utnämnde Forbes Gaga som den mäktigaste kvinnan i världen 2011 och hon ingick i Time´s årliga lista över de mest inflytelserika människorna i världen. Missa inte denna unika konsert!

Nyhetsbrev

E-postadress: