17

Sep

2015

Ladykillers

Oscarsteatern

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, sittandes flerrätters meny med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bra biljett under showen.

Ladykillers äntligen till Sverige!

Med en stjärnspäckad ensemble, snabba repliker och humorfyllt manus borgar det för tätt mellan skratten i denna hejdundrande och mördande roliga föreställning. Denna klassiska, prisbelönta komedi kommer äntligen till Sverige!
I ett fallfärdigt hus i utkanten av London bor en lätt förvirrad tant, Mrs Wilberforce (Suzanne Reuter). Ett brokigt gäng mindre lyckade banditer hyr in sig i hennes gästrum. De uppger sig vara en respekterad stråkkvartett, men i själva verket har de en avancerad bankkupp i görningen. I spetsen för ligan, och hjärnan bakom de briljanta planerna, står Professor Marcus (Jonas Karlsson). Med sig har han den något feminina karlakarlen Majoren (Johan Rheborg), den korkade boxaren Knocken (Leif Andrée) och den knivtokige italienaren Louis (Shebly Niavarani). När Mrs Wilberforce genomskådar deras plan att använda henne som lockbete vid deras tillslag har kvartetten inget annat val än att försöka tysta tanten. Om nu inte tanten får tyst på dem först… och vem är egentligen General Gordon? Låt Park1 sköta arbetet denna mycket speciella kväll så att ni kan fokusera på era viktiga gäster!

Ni välkomnas några timmar före show till Oscarsteatern där värdar från Park1 tar emot. Efter ett snabbt besök i garderoben så inleder vi kvällen med ett glas champagne som välkomstdrink. Efter detta så sätter vi oss vid våra bord och avnjuter en exklusiv flerrätters meny med tillhörande kaffe. Under kvällen tar vi del av underhållning innan showen startar som vi avnjuter från våra bra platser framför scen. Välkomna till ett fullsatt Oscarsteatern i höst!

Nyhetsbrev

E-postadress: