05

Feb

2016

Lena PH

Nya Cirkus

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I paketet ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, sittandes flerrätters meny med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bra placering under showen.

Lena PH firar 30 års som artist!

Lena Philipsson är aktuell med singeln, albumet och showen med samma namn – ”Jag är ingen älskling”. Singeln som premiärspelades på Allsång på Skansen i somras fick lysande recensioner och gick direkt in på iTunes förstaplats. Det är första gången sedan 1997 som Lena skrivit all text och musik vilket gör albumsläppet extra speciellt. – Det kommer att vara genomarbetat, glammigt och snyggt, men också lite nära i tonfallet. Jag är sjukt taggad att köra de flesta av mina nya låtar tillsammans med en del av mina gamla hits. Jag vill sträva efter en egensinnig show! Låt Park1 Hospitality sköta arbetet denna speciella kväll så att ni kan fokusera på era viktiga gäster!

Vi välkomnar er några timmar före show till Nya Cirkus där värdar från Park1 hälsar välkomna. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för ett härligt glas välkomstchampagne som en perfekt start på kvällen. Vi fortsätter kvällen med en förstklassig flerrätters meny som står uppdukat för oss i VIP-loungen. Under kvällen tar vi del av underhållning vid borden och i god tid före showstart intar vi våra platser framför scen! Var med oss och fira Lena PH 30 års jubileum. Varmt välkomna till ett fullsatt Cirkus tillsammans med Park1 och en fest som varar kvällen lång!

Nyhetsbrev

E-postadress: