04

Okt

2012

Lena PH

Rondo

Tid: 17.00-23.00

Pris:

I priset ingår egen VIP-entré, garderob, VIP-badge , värd- och värdinneservice, välkomstdrink i lounge, tre sorters snacks, exklusiv flerrätters meny med tillhörande kaffe, underhållning, programbok, ekonomiskt bidrag till BRIS

Succéshowen till Göteborg!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink med tillhörande snacks! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny med tillhörande kaffe. Under kvällen bjuds ni på underhållning och showen avnjuter  avnjuter ni från era bord framför scen. Välkomna till ett fullsatt Rondo i höst!

En av våra mest folkkära artister Lena Philipsson firar 25 år som artist och bjuder in till sitt livs drömshow! Lena, koreografen Fredrik ”Benke” Rydman – tidigare Bounce – och konstnären Ernst Billgren skapar tillsammans denna spektakulära show på Rondo. – Ett dreamteam, säger Lena, dans, konst och musik i en härlig treenighet. Missa inte denna möjlighet att uppleva en av våra störta artister på plats i höst!

Nyhetsbrev

E-postadress: