12

Dec

2012

Ligue 1

Paris

Tid: 17.00-22.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår alltid flera hotellnätter på valt hotell i Paris inkl frukost, reseledartjänst, matchbiljett i vald kategori, skatter, avgifter och ekonomiskt bidrag till BRIS.

Upplev Zlatan i Paris

Ligue 1 är den högsta divisionen i fotboll för herrar i Frankrike. Ligan startade säsongen 1932/1933. Den franska fotbollen har blivit oerhört eftertraktat att uppleva på plats och en stor anledning till det är att vår svenska superstjärna Zlatan Ibrahimovic numera spelar i Paris. Park1 Hospitality kan stolt erbjuda paketerade lösningar runt samtliga matcher under säsongen. Omfattningen på er resa bestämmer ni själva! Varmt välkomna med er beställning.

Våra grundpaket inkluderar alltid minst två hotellnätter inkl. frukost, del i dubbelrum på ett centralt beläget hotell, bra matchbiljett, skatter och avgifter. Till detta kan du addera fler hotellnätter, utflykter, flyg och många gånger VIP-paket före själva matchen med tillgång till mat och dryck på aktuell arena och mycket annat. Kontakta oss redan idag för spelschema och prisuppgift!

Nyhetsbrev

E-postadress: