04

Dec

2014

Livet är en Schlager

Cirkus

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta Oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, VIP-entré, värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv flerrättersmeny med tillhörande kaffe, underhållning, musikalbiljett i bästa kategori på parketten.

Äntligen premiär för Livet är en Schlager

LIVET ÄR EN SCHLAGER är historien om Mona och hennes man Bosse, hennes bror Candy Darling och killen hon jobbar för, David. Fyra människor så vanliga man kan bli. Möjligen sånär som på att Candy är transsexuell, David cp-skadad och Mona och Bosse så schlagertokiga att de döpt sina fyra döttrar till Kicki, Carola, Lena Ph och Anna Book. I rollerna ser vi Helen Sjöholm, Peter Jöback, Jonas Helgesson, Johan Glans, Måns Mölller, Katarina Ewerlöf, My Holmsten och Frida Westerdahl. Missa inte denna musikalsuccé i höst. Välkomna!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrätters meny. Under kvällen bjuds ni på underhållning och i god tid före musikalstart intar ni era platser som naturligtvis är på parketten. Varmt välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: