07

Mar

2012

Ljust & Fräscht

Scandinavium

Tid: kl 17.30 - 22.00

Pris:

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge , värd- och värdinneservice, välkomstdrink, exklusiv flerrättersmeny med tillhörande öl/vin + kaffe, underhållning, showbiljett och ekonomiskt bidrag till BRIS

Succéshowen till Göteborg!

Upplev Schyfferts och Lindströms hyllade humorshow, som med pricksäkerhet och värme beskriver vår strävan efter det perfekta boendet, har spelats för utsålda hus på Cirkus hela hösten och lovordats av både publik och kritiker. I vår åker showen på Sverigeturné och återvänder till Stockholm i april. Välkommen till ett event i världsklass!

Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna speciella kväll. Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink. Här finns gott om tid att mingla med era gäster innan det är dags att slå sig till bords för en utsökt flerrättersmeny med tillhörande drycker. Under kvällen bjuds ni på underhållning innan det är dags att slå sig ned framför scen för en oförglömlig föreställning. Välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: