04

Jul

2012

Madonna

Ullevi

Tid: 17.00-22.30

Pris:

I priset ingår deltagande på evenemang, VIP-entré, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, flerrätters buffé, öl/vin + kaffe, underhållning, konsertbiljett i bästa kategori, ekonomiskt bidrag till BRIS, värd- och värdinneservice

Madonna återvänder till Sverige

Madonna har stor fest och alla är inbjudna. ”Madonna World Tour 2012” inkluderar 26 europeiska städer, bland dem London, Paris, Milano, Berlin och naturligtvis också Sverige och Göteborg. Den 4 juli intar Madonna Ullevi! Under hennes tre decennier långa karriär har Madonna sålt över 300 miljoner album och har rekordet med den mest framgångsrika turnén som soloartist någonsin. Hon har vunnit sju Grammys som sångerska, låtskrivare, producent, och hon är också invald i Rock & Roll Hall of Fame. Missa inte att uppleva Madonna på plats i sommar. Låt oss sköta arbetet denna mycket speciella kväll.

Ni välkomnas till VIP-loungen på Ullevi några timmar före konserten. Efter en utsökt välkomstdrink är det dags för kvällens flerrätters buffé med tillhörande drycker. Under kvällens bjuds det på underhållning i loungen som en perfekt uppladdning inför kvällens stora händelse. I god tid före konsertstart intar vi våra platser framför scen som är arenans bästa. Varmt välkomna till ett fullsatt Ullevi i sommar!

 

 

 

Nyhetsbrev

E-postadress: