07

Feb

2013

Magnus Uggla

Hamburger Börs

Tid: 18.00-23-00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, sittandes flerrätters meny med kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bästa placering under show.

Kung Uggla intar Hamburger Börs!

Han är stor, framstående, gigantisk, och enastående. Han är The King. Häng med kung Uggla på en personlig och musikalisk resa genom hans absoluta favoritämne, sig själv. I en helt nyskriven krogshow avslöjar Magnus händelser från sitt liv, saker som han aldrig någonsin tidigare pratat om. Det blir en röjig, rockig, humoristisk och överraskande show, där kungen själv tillsammans med sitt hov av musiker och dansare bjuder på en skön mix av nya låtar och massor av välkända hits! Men bara de av betydelse. Resten skiter han som bekant i. Välkomna!

Ni välkomnas några timmar före show till vackra Hamburger Börs där värdar från Park1 tar emot. Efter ett snabbt besök i garderoben så intar vi den vackra guldbaren som är abonnerad för oss där vi minglar med champagne. Efter detta så sätter vi oss vid våra bord och avnjuter en exklusiv flerrätters meny med tillhörande drycker. Under kvällen tar vi del av underhållning innan showen startar som vi avnjuter från våra bord direkt framför scen. Välkomna till ett fullsatt Hamburger Börs!

Nyhetsbrev

E-postadress: