28

Sep

2013

Magnus Uggla

Rondo

Tid: 18.00-23.00

Pris: Kontakta Oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, champagne, snacks, sittandes trerätters meny med kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, programbok.

Kung Uggla intar Rondo!

Han är stor, framstående, gigantisk, och enastående. Han är The King. Häng med kung Uggla på en personlig och musikalisk resa genom hans absoluta favoritämne, sig själv. I en helt nyskriven krogshow avslöjar Magnus händelser från sitt liv, saker som han aldrig någonsin tidigare pratat om. Det blir en röjig, rockig, humoristisk och överraskande show, där kungen själv tillsammans med sitt hov av musiker och dansare bjuder på en skön mix av nya låtar och massor av välkända hits! Men bara de av betydelse. Resten skiter han som bekant i. Välkomna!

Ni välkomnas några timmar före show till vackra Rondo där värdar från Park1 tar emot. Efter ett snabbt besök i garderoben så intar vi vår egna VIP-lounge som är abonnerad för oss där vi minglar med champagne. Efter detta så sätter vi oss vid våra bord och avnjuter en exklusiv trerätters meny med tillhörande drycker. Under kvällen tar vi del av underhållning innan showen startar som vi avnjuter från våra bord direkt framför scen. Välkomna till ett fullsatt Rondo i höst!

Nyhetsbrev

E-postadress: