25

Jan

2019

Mamma Mia!

Tyrol

Tid: 17.00-23-00

Pris: Kontakta oss

I paketet ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, sittandes 3 rätters medelhavsbuffé med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bra placering under showen. Önskas annat datum än det angivna? Kontakta oss så löser vi det!

Äntligen återvänder Mamma Mia!

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu kommer partyt! Nu är Mamma Mia tillbaka med en ny stor produktion som har premiär i Stockholm och sedan skall rullas ut i världen! Björn Ulvaeus är exekutiv producent till MAMMA MIA! THE PARTY. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där MAMMA MIA! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Med hjälp av ABBA-låtarna skriver de just den kvällens historia där och då. Räkna med minst 4 timmars fest. Dialogen är på svenska men ABBA-låtarna framförs på engelska. Över 55 miljoner såg musikalen – nu kommer festen! Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna, ABBAs låtar och en fest som aldrig vill ta slut. Låt Park1 sköta arbetet denna speciella kväll så att ni kan fokusera på era viktiga kunder! Varmt välkomna!

Vi välkomnar er några timmar före show till Tyrol där värdar från Park1 hälsar välkomna. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för ett härligt glas välkomstchampagne som en perfekt start på kvällen. Vi fortsätter kvällen med att flytta oss till våra egna bord framför scen där en härlig förstklassig tre rätters medelhavsbuffé står uppdukat för oss. Under kvällen tar vi del av underhållning vid borden innan den stora festen börjar som vi avnjuter från våra egna bord framför scenen. Varmt välkomna till ett fullsatt Tyrol tillsammans med Park1 och en Mamma Mia fest som varar kvällen lång!

Nyhetsbrev

E-postadress: