09

Feb

2013

Melodifestivalen Delfinal

Scandinavium

Tid: 17.00 – 22.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, VIP-entré, garderob, VIP-badge, fördrink, flerrätters lyxbuffé, dryck, värd- och värdinneservice, showbiljett i bästa kategori.

Melodifestivalen 2013

Äntligen dags för Melodifestivalen. Med start i februari turnerar festivalen Sverige runt under sex veckor med grande finale på nya Friends Arena. 2013 års Melodifestival drar igång i Karlskoga, följt av stopp i Göteborg, Skellefteå, Malmö, Karlstad och med avslutning i Stockholm den 9 mars då 2013 års vinnare koras. Denna upplaga är oerhört speciell då finalen går på nya Friends Arena och vi dessutom har världsevenemanget Eurovision Song Contest i Malmö några månader senare. Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna speciella kväll.

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen där värdar möter upp och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en utsökt fördrink. Under kvällen tar vi del av en förstklassig flerrätters buffé med tillhörande drycker som en perfekt uppladdning inför kvällens show. I god tid före showstart intar vi våra platser för en oförglömlig kväll. Välkomna till ett evenemang i världsklass!

Nyhetsbrev

E-postadress: