09

Mar

2012

Melodifestivalen Final genrep

Ericsson Globe

Tid: 17.00 – 22.00

Pris:

I priset ingår deltagande på officiellt evenemang, VIP-entré, garderob, VIP-badge, fördrink, flerrätters lyxbuffé, dryck, värd- och värdinneservice, showbiljett i bästa kategori och ekonomiskt bidrag till BRIS.

Melodifestivalen 2012

Äntligen dags för Melodifestivalen. Med start i februari turnerar festivalen Sverige runt under sex veckor med grande finale på Ericsson Globe. 2012 års Melodifestival drar igång i Växjö, följt av stopp i Göteborg, Leksand, Malmö, Nyköping och med avslutning i Stockholm den 10 mars då 2012 års vinnare koras. Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna speciella kväll.

Vi välkomnar er några timmar före show till Ericsson Globe där värdar möter upp och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en utsökt fördrink. Under kvällen tar vi del av en förstklassig flerrätters buffé med tillhörande drycker som en perfekt uppladdning inför kvällens show. I god tid före showstart intar vi våra platser i bästa kategori för en oförglömlig kväll. Välkomna till ett evenemang i världsklass!

Nyhetsbrev

E-postadress: