02

Nov

2012

Michael Jackson: The Immortal World Tour

Ericsson Globe

Tid: 17.30 - 22.00

Pris:

I priset ingår deltagande på det officiella evenemanget, VIP-entré, VIP-badge, garderob, välkomstdrink, trerätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bästa showbiljett, ekonomiskt bidrag till BRIS organisation

Michael Jackson till Ericsson Globe!

Denna påkostade och fantastiska produktion använder Cirque du Soleils kreativitet och bjuder fans över hela världen på en unik resa genom passionen, hjärtat och själen hos det artistiska geni som förändrade populärkulturen för all framtid. Föreställningen är skriven och regisserad av Jamie King och inkluderar 64 dansare, musiker och akrobater. Så, alla ni som älskar Michael Jackson och hans musik, detta vill ni absolut inte missa!

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen på Ericsson Globe och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid för mingel inför kvällens stora händelse. Under kvällen tar vi del av en utsökt tre rätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe i VIP-loungen och det finns även tid för underhållning innan vi intar våra sittplatser framför scen som är arenans bästa. Varmt välkomna till en oförglömlig kväll med The King Of Pop!

Nyhetsbrev

E-postadress: