22

Sep

2016

Oscarsrevyn!

Oscarsteatern

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I paketet ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, sittandes flerrättersmeny med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, showbiljett.

Oscarsteatern fyller 110 år!

Oscarsteatern fyller 110 år och drar på sig feststassen – en lyxigt gnistrande och helt nyskräddad revy! Glittrande stjärnor, sprittande dansare och fnittrande musikanter står och stampar i kulissen av lustfylld längtan efter att få dela 2016 års stora nöjeshändelse med dig: En kväll av gapskratt, skönsång och glänsande showglädje – helt enkelt underbar underhållning. På scen briljerar själva gräddan av nöjes-Sverige – sex av våra absolut främsta entertainers i dag: Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki. Nya spännande konstellationer i oväntat flämtande kombinationer – storstilat inramade av en briljant ensemble och pampig orkester. Missa inte denna stora jubileumsshow i höst! Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna speciella kväll!

Vi hälsar er välkomna till Oscarsteatern där värdar från Park1 möter upp och efter ett snabbt besök i garderoben intar vi kvällens förstklassiga VIP-lounge. Väl på plats serveras champagne som välkomstdrink och en skräddarsydd flerrätters meny med tillhörande kaffe. Under kvällens bjuds det på ändamålsenlig underhållning. I god tid före showen intar vi våra platser framför scen för en oförglömlig kväll. Missa inte denna möjlighet att vara med och fira Oscarsteatern som fyller 110 år med en historisk revy. Varmt välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: