23

Sep

2016

Phantom Of The Opera

Cirkus

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I paketet ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, välkomstdrink, sittandes flerrättersmeny med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, bra placering under musikalen.

Världens mest storslagna musikal till Sverige!

Världens mest storslagna musikal kommer till Sverige! ANDREW LLOYD WEBBERS originalproduktion The Phantom of the Opera från West End och Broadway kommer nu till Sverige med svensk översättning och ensemble. Premiären på Cirkus i september innebär att det då är 30 år sedan musikalen hade urpremiär i London. PETER JÖBACK spelar titelrollen som the Phantom, en roll som han hyllats för både i Londons West End och på Broadway i New York. L’OPÉRA GARNIER i Paris är det majestätiska operahuset där musikalen utspelar sig. Det är den klassiska berättelsen om den passionerade kärlekshistorien mellan the Phantom och balettdansösen Christine Daaé. Äntligen kommer den till Sverige och spelas på Cirkus i Stockholm endast under en begränsad tid. Låt oss sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna mycket speciella kväll.

Vi välkomnar er några timmar före show till Cirkus där värdar från Park1 hälsar välkomna. Efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för ett härligt glas välkomstchampagne som en perfekt start på kvällen. Vi fortsätter kvällen med en förstklassig flerrätters meny som står uppdukat för oss i VIP-loungen. Under kvällen tar vi del av underhållning vid borden och i god tid före musikalstart intar vi våra bästa platser framför scen! Var med och upplev världens största musikal. Varmt välkomna till ett fullsatt Cirkus tillsammans med Park1 och en upplevelse ni sent skall glömma!

Nyhetsbrev

E-postadress: