26

Maj

2013

PINK

Ericsson Globe

Tid: 17.00-22.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemanget, VIP-entré, VIP-badge, garderob, välkomstdrink, trerätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, konsertbiljett i bästa kategori.

Pink till Sverige!

Pink är världskänd som en av hennes generations allra bästa liveartister. Sedans hennes debut år 2000 har hon släppt sju album, sålt över 40 miljoner skivor, 65 miljoner singlar samt över en miljon DVD-skivor. Hon har toppat de flesta listor, vunnit en mängd Grammys, MTV-priser osv. Pinks senaste studioalbum “Funhouse” toppade även det listorna världen runt och hennes “Greatest Hits So Far” hamnade på topp-10 i 13 länder och gav också hitsinglarna “F**ckin Perfect” och “Raise Your Glassa! I maj välkomnar vi äntligen Pink till Ericsson Globe.

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen på Ericsson Globe och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en välkomstdrink! Här finns gott om tid för mingel inför kvällens stora händelse. Under kvällen tar vi del av en utsökt tre rätters buffé med tillhörande öl/vin + kaffe i VIP-loungen och det finns även tid för underhållning innan vi intar våra sittplatser framför scen som är arenans bästa. Varmt välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: