12

Apr

2015

PSG-Metz

Paris

Tid: 21.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I resan ingår direktflyg Stockholm-Paris t/r, inkvartering tre nätter på 4* hotell, frukost på hotellet, VIP-paket på Parc Des Princes med mat/dryck före match, bra matchbiljett till utvald match, flygskatter samt EU moms.

Möt våren i Paris!

Vi välkomnar er ner till denna underbara stad under fredagen och efter en snabb och smidig incheckning på ert hotell är det dags att utforska staden! Under helgen kommer ni uppleva fantastiska Paris med dess sevärdheter och härliga restauranger samt förstås helgens utsålda fotbollsmatch med PSG från bra platser. Vi är experter på Paris och hjälper gärna till med utflykter, restaurangbokningar, transfers och allt annat! Om ni så önskar är vi även med som reseledare och projektleder hela resan åt er! Det finns helt enkelt inga begränsningar! Möt våren med kunder och personal i underbara Paris!

Paris anses vara världens mest romantiska stad, och det med all rätt. Från Montmartre till Latinkvarteren är den som gjord för att promenera i. Långsamt utan egentligt mål, bara se vad som händer. Vår enda världsstjärna i fotboll Zlatan spelar som bekant i PSG och visar upp sina konster varje helg på Parc Des Princes. Ett besök i Paris innebär oftast ett minne för livet. Låt park1 ta hand om er resa till denna underbara stad. Välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: