15

Mar

2012

Rain

Ericsson Globe

Tid: 17.00 – 22.00

Pris:

I priset ingår deltagande på evenemang, VIP-badge, garderob, programbok, fördrink, flerrätters buffé med dryck, värd- och värdinneservice, showbiljett främre parkett och ekonomiskt bidrag till BRIS.

Broadway-succén till Sverige!

Den i särklass bästa Beatles-showen du någonsin kommer att se sätter nu siktet mot Sverige. RAIN består av fyra skickliga musiker som gjort konst av att minutiöst ta fram varje aspekt, gest och nyans av de legendariska låtarna som McCartney, Lennon, Starr och Harrison skrev. Välkommen till ett event i världsklass! Låt Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna speciella kväll.

Vi välkomnar er några timmar före show till Ericsson Globe där värdar möter upp och efter ett snabbt besök i garderoben är det dags för en utsökt fördrink. Under kvällen tar vi del av en förstklassig flerrätters buffé med tillhörande drycker som en perfekt uppladdning inför kvällens show. I god tid före showstart intar vi våra platser på främre parkett för en oförglömlig kväll. Välkomna till ett evenemang i världsklass!

Nyhetsbrev

E-postadress: