04

Okt

2013

RAIN MAN

Rival

Tid: 17.00-22.30

Pris: Kontakta Oss

Rain Man äntligen till Sverige! Charlie Babbit är i stort behov av pengar till sin import av sportbilar då han plötsligt nås av beskedet att hans förmögne far har avlidit. Han beger sig till begravningen för att hämta hem sitt …

Rain Man äntligen till Sverige!
Charlie Babbit är i stort behov av pengar till sin import av sportbilar då han plötsligt nås av beskedet att hans förmögne far har avlidit. Han beger sig till begravningen för att hämta hem sitt arv. Men det enda han får ärva är en 1949 års Buick och några prisbelönta rosenbuskar medan pengarna går till en okänd förmånstagare på ett behandlingshem. Välkommen till denna underbara dramakomedi som framförs av vår skickliga skådespelare Robert Gustafsson, Jonas Karlsson, Tanja Lorentzon, Magnus Ehrner, mfl.

Vi välkomnar er några timmar före show till VIP-loungen där ett glas champagne väntar. Vi fortsätter kvällen med en utsökt tre rätters gourmetmeny med tillhörande drycker som en perfekt uppladdning inför kvällens stora händelse. Under kvällen bjuds det på underhållning och i god tid före showstart intar vi platser framför scen för en oförglömlig kväll. Varmt Välkomna!

Nyhetsbrev

E-postadress: