27

Jul

2013

Real Madrid – Paris SG

Ullevi

Tid: 17.00-23.00

Pris: Kontakta oss

I priset ingår deltagande på evenemang, garderob, VIP-badge, sittandes flerrätters meny med tillhörande kaffe, underhållning, värd- och värdinneservice, matchbiljett till supermatchen i vald kategori.

Upplev supermatchen Real Madrid – Paris SG

Den 27 juli smäller det, Real Madrid mot Paris Saint-Germaine (PSG), Ronaldo mot Zlatan,  i en härlig uppvisningsmatch på Ullevi i Göteborg. Äntligen har sommarens toppmöte på Ullevi bekräftats mellan två av lagen som snart spelar kvartsfinal i UEFA Champions League! I juli kommer Real Madrid och Paris Saint-Germain med alla sina stjärnor för årets supermatch. Låt oss på Park1 sköta arbetet så att ni kan fokusera på era viktiga gäster denna kväll.

Ni välkomnas några timmar före match till vip loungen där värdar från Park1 tar emot. Efter ett snabbt besök i garderoben så inleder vi kvällen med ett glas champagne. Efter detta så sätter vi oss vid våra bord och avnjuter en exklusiv flerrätters meny med tillhörande kaffe. Under kvällen tar vi del av underhållning innan vi intar våra platser på Ullevi för denna supermatch. Välkomna till ett fullsatt Ullevi i sommar!

Nyhetsbrev

E-postadress: