26

Apr

2019

Resor

Världen

Tid: 08.00-17.00

Pris: Kontakta oss

Vad passar just er; en natt i London, en weekend till Berlin eller en konferens med Medelhavet som utsikt? Kontakta oss så hjälper vi er att möjliggöra era idéer!

Grupp- & konferensresor

Vi på Park1 är proffs på att leverera de bästa upplevelserna i form av grupp- & konferensresor och möten. Upplevelser som skapar gemenskap, bra relationer, bättre kommunikation och glada kunder & medarbetare. Vi skräddarsyr konferensen tillsammans med er och utifrån era önskemål och vi har många idéer som vi kan bidra med för att få till det bästa arrangemanget.

Park1 hjälper er skapa unika upplevelser.  Varför inte kombinera nästa konferens eller kickoff med en oförglömlig resa? Att åka iväg till en ny plats öppnar upp för ett helt nytt sammanhang och bidrar till ökat engagemang, kreativitet och gemenskap. Att byta miljö visar sig mer än ofta vara en värdefull investering och förutom ökad kreativitet och motivation stärks även företagets Employer Branding vilket skapar lojala kollegor och lockar till sig nya talangfulla medarbetare. Vad passar just er; en natt i London, en weekend till Berlin eller en konferens med Medelhavet som utsikt? Kontakta oss så hjälper vi er att möjliggöra era idéer!

Nyhetsbrev

E-postadress: